Workshop Lard traint, Lard entertraint

Beschrijving

Lard Adrian heeft de meerwaarde van het toneelspelen in een workshop gegoten. Door zijn brede interesse in de mens heeft hij er een waardevol en rijk programma van gemaakt.

In deze vijf uur durende spelworkshops krijg je een unieke kans om van een professional les te krijgen.

Middels stemtraining, korte dialogen en speelse improvisaties ontdek je een wereld van creativiteit. Jouw eigen creativiteit.

In deze plezierig confronterende workshop ga je op zoek naar jouw echtheid.

Door aanwezig  te zijn in de ontmoeting zorg je voor verdieping  en oprecht contact.

In contact met jezelf treedt  je in dialoog met de ander.

Je wordt je meer bewust van  je ademhaling, je houding en je stem. Door bewustzijn over deze gebieden,  zorg je  voor meer mogelijkheden om vanuit te handelen. Dit heeft effect op al je relaties, zowel op het werk als daarbuiten.

In deze workshop  krijg  je eerlijke feedback over hoe je in een nieuwe situatie overkomt. Door de vele  tools, tips en tricks  worden de nieuwe inzichten bruikbaar en inzetbaar op je verdere levenspad.

Door verkenning van de binnenwereld met de daarbij behorende emoties worden reacties onder de loop genomen en  gedragspatronen verrijkt. 95% van onze gedachtes en gevoelens gebeurd automatisch en mechanisch

Door niet reactief te reageren kun je loskomen van automatisch gedrag. Dit doe je in de workshop door creatief de mogelijkheden te  verkennen en alternatief gedrag te laten zien die beter klopt bij jou intenties.

Lard is een spiegel en confronteert je met eventuele blokkades om tot een authentieke expressie te komen.

Lard: ‘Wees alsjeblieft meer dan jezelf’

Het is mijn wens:

Dat je er echt iets aan hebt.

Een waardevol en prettig bevrijdend proces te creëren.

De werksfeer te bevorderen.

Een training te geven waarin je doet!

Die vol zit met ontdekkingen; geen PowerPoint en rationele modellen.

Plezier te beleven.

Een eigen geluid te zijn in trainings  wereld Nederland.

De echtheid van het contact op te zoeken;waardoor we elkaar beter zullen begrijpen.  We beter contact houden met onze eigen waardes. We steviger in onze schoenen staan.  Waardoor we makkelijker keuzes maken .Het contact makkelijker wordt en de intuïtie weer een bruikbaar instrument wordt.

Een cadeau aan jezelf!

‘There is nothing basic about de basics’ Geïnspireerd op een citaat van MCKS

Eéndaagse workshop

‘De lichaamstaal koppelen aan de expressie.’

De ademhaling en het spreken met je gehele lijf zal aan bod komen.

De kwaliteit van de stem zal aan bod komen en ook daar zullen de nodige tips en tricks tot verrassende inzichten leiden. De toon waarmee we dingen zeggen en hoe we dingen zeggen is voor 92 % procent het belangrijkste van wat we communiceren.

Aanwezig zijn in het hier en nu en in het lijf.

In een veilige sfeer worden jullie uitgenodigd te experimenteren met nieuw gedrag.

Stapeling is mogelijk

Twee daagse workshop

‘De Emotie onderzoeken’

Verdieping van de eerste dag.

Er wordt meer in gegaan op de verschillende mogelijkheden om vanuit te reageren.

Luisteren, kijken, spreken/handelen , noodzaak/motivatie.

De vier elementen aarde, water,  vuur en lucht zullen aan bod komen.

De kracht van het denken en visualiseren wordt verder onderzocht.

Drie daagse workshop

‘Eigen Onderzoek’

Eigen ingebrachte casussen worden behandeld en speels onderzocht.

Het onderzochte wordt in de praktijk gezet en zal zich verder verankeren in het leven van alle dag; op kantoor en thuis.

Evt een vierde dag

‘Samen tot een presentatie komen’

Middels gekaderde improvisaties en op maat gekozen rolverdeling weet Lard een belangrijke en plezierige uitdaging te creëren om je op weg te helpen met het uitbreiden van je expressie mogelijkheden. En dit nieuwe gedrag zo vertrouwd te maken dat het zich verankerd in je dagelijkse leven.

Met prettige sturing neemt Lard je mee over je eigen blokkades.

Paradox of letting go

When I let go of what I have

I receive what  I need

When I let go of what I am

I become what I might be

The tao

Voor wie?

Individuen, bedrijf teams, sport teams,  scholieren, studenten. Alle nieuwsgierigen.

Eventuele insteek:

Leiderschaps trajecten

Presentatie trainingen.

Waardevol team uitje.

Preventief tegen burn-out.

Tarief € 100,- per persoon.

Minimaal 6, maximaal 14 deelnemers.

Koop de workshop en mail naar:

lardadrian@gmail.com

of bel: +31625550621

Getuigenissen:

‘Ik heb erg genoten en veel geleerd van je in december. Dikwijls als ik wandel, richt ik mezelf nog even wat rechter op, bewust van wat ik doe met mijn lijf.Heerlijk gevoel om meer ‘in mijn element’ te lopen.Als je nog eens zo’n workshop doet, houd ik mij aanbevolen….zo’n los groepje leuke mensen…..wie weet ;-)groet’

RosaBurosa,coaching en cocreatie

‘Heel veel dank voor vandaag!Ik heb genoten, veel geleerd en mooie momenten ervaren!Veel bewuster ben ik sinds vandaag over mijn houding, uitstraling en ademhaling.Wat kunnen kleine aanpassingen een verschil maken. Dank voor alles, heel waardevol.Niet geweten dat mij kaken in verbinding staan met mij bekken :-)!Lijk mij erg leuk om nog een keer met je te werken.’

Warme groet,

Philip (Drontmann)

‘Wat een cadeautje om zo samen te werken en te leren over je lijf, je ademhaling en jezelf.’

Mark Simons

‘Ik denk nog regelmatig met een brede glimlach terug aan de workshop. Ik gebruik ook regelmatig de neus navel verbinding voor mijzelf en in mijn trainingen.Ik zou graag vaker een soortgelijke workshop willen volgen. Wil je mij op de hoogte houden als je dit aanbied? Nogmaals dank en hopelijk tot ziens.’

Hartelijke groet, Lenneke

Gaia Theil

Theater workshop van Lard Adrian

Op zondag 15 januari volgde ik een workshop van Lard. Ik was eerst zenuwachtig ; ik had geen zin om “toneelstukjes” te gaan spelen . Maar dit bleek niet het geval te zijn. Het was theater zoals ik het graag zie en zoals ik zou willen dat het  zou worden  gegeven op middelbare scholen.

Zo ging het vooral over “spelen” “samenwerken” “houding” en “stem”. Zo waren we eerst super helden met speciale krachten en daarna deden we een hele mooie oefening over onze houding en hoe die overkomt op vreemden. Door deze oefening was ik erg geraakt. Ik merk door de reacties van de onbekenden, dat als ik méér rechtop sta en let op mijn ademhaling ; dat ik heel krachtig over kom. Dit had ik niet verwacht maar het zit dus wel in mij! Door de persoonlijke feedback van Lard en de voor mij nog onbekende, heb ik in één dag ontzettend veel geleerd over mijn lichaamshouding en wat voor invloed dat heeft op anderen. Deze kennis heb ik gelijk mee genomen naar huis. Ik merkte eigenlijk gelijk verschil.

Op de  avond  van de workshop  moest ik oppassen op een 10 en 13 jarige, ik merkte dat ze me op een andere manier benaderde, op een meer open manier; alsof de houding die ik aannam een start was om op een andere manier met elkaar te spreken. Alsof de kinderen meer van mij aannamen. (ze gingen op tijd naar bed, waren niet op snoepjes tocht etc. Een paar weken later werkte ik met studenten HBO en ook hier merkte ik het verschil. Van de studenten kreeg ik terug dat ik heel zelfverzekerd over kwam.

Als ik goed let op mijn houding en ademhaling voelde ik me lichter, krachtiger, ben ik meer geaard.

Dat een middag theaterspelen en één oefening zoveel indruk op me heeft gemaakt., betekent voor mij dat ik het graag wil doorgeven. Waarom krijgen we dit niet op de middelbare school?

We moeten veel presenteren , voor de klas staan maar we krijgen geen les in de ander overtuigen; hoe we staan hoe we rust vinden door ademhaling. Het zal ons allen helpen minder zenuwachtig te zijn en krachtiger in onze schoenen te staan.

Gaia Theil