Biografie Lard Adrian

Sinds 2011 heb ik mijn focus verlegd en ben ik met veel plezier de richting van het coachen opgegaan. De verschuiving richting coaching verliep op heel natuurlijke wijze. In het theater nam ik deze rol als vanzelf op mij en gaande weg realiseerde ik me dat ik het super fijn vind om direct met mensen te werken en bij de ontwikkelings stappen te zijn en daar aan bij te dragen. Dat maakt me blij. Het was dan ook een schot in de roos een opleiding in coaching te gaan volgen aan het ICM – Opleidingen en trainingen. Coachen is de verdiepende invulling die ik zocht naast mijn jarenlang succesvolle carrière in het theater.

Ik ben geboren in Heemskerk (1977). Mijn familie en ik verhuisden een aantal keer maar mijn jeugd bracht ik voornamelijk door in Bussum. Na de middelbare school koos ik ervoor naar de Alo (Academie Lichamelijke Opvoeding) te gaan. Toentertijd leek deze keuze heel logisch, immers ik was altijd actief geweest met hockey, zeilen en windsurfen. Na twee jaar deze opleiding te hebben gevolgd werd duidelijk dat ik toch niet helemaal goed gekozen had. Mijn creatieve geest wilde meer uitdaging en ik besloot het toneel op te gaan. In Arnhem doorliep ik succesvol de Toneelschool alwaar ik in 2002 afstudeerde.

Het theater heeft me altijd enorm gestimuleerd creatief te denken. Ik heb als freelancer mooie rollen mogen vervullen en de Nederlandse theaterwereld jarenlang intensief bestierd. Naast het freelance werk ben geruime tijd vaste speler bij Toneelgroep Oostpool, in Arnhem, geweest.

Het manoeuvreren in de diverse rollen vraagt een sterk inlevingsvermogen en veel doorzettingskracht. Beiden kwaliteiten heb ik met de jaren flink kunnen ontwikkelen en neem ik nu mee in mijn coaching.