Coaching

Iedereen heeft wel eens een periode dat hij vastloopt. Dan kan je wel een spiegel gebruiken. Iemand die je kan begeleiden.

Je zou mij kunnen benaderen voor problemen die spelen op het werk of privé. Dingen die nog steeds niet naar je zin gaan. Je voelt je nog steeds niet happy of je hebt te weinig zelfvertrouwen om bepaalde stappen te nemen in je leven. Misschien wil je wel een andere richting op, maar weet je niet waar je moet beginnen. Misschien zijn er bepaalde gewoontes waar je van af wilt komen of heb je gewoon hulp nodig bij de volgende stap.  Misschien verloopt de communicatie met iemand niet lekker. Het zijn allemaal redenen om mij als coach te benaderen om weer op weg te komen.

Ik begeleid mensen individueel en soms in kleine groepen.  Kenmerkend voor mijn benadering is openheid, doelgerichtheid een ontspannen aanpak, transparant, humor en echtheid.

Ik zie mezelf als een creatief inspirator. Ik vind het belangrijk dat mensen op de juiste plek belanden. Dat je weer in contact komt met je potentieel. Dan kom je weer in je kracht, dat geeft zelfvertrouwen en genereert energie. Door het volgen van je talenten bereik je weer de mensen om je heen. Ik zal je aanmoedigen meer van je persoonlijkheid te laten zien. En samen zullen we naar de blokkades kijken die in de weg staan om het leven dat je wilt leven ten volle te leven. Wat zal het heerlijk zijn om eindelijk verlost te zijn.

Soms praten we alleen maar, maar meestal zorg ik dat we ook oefeningen doen, zodat niet alleen het hoofd wordt aangesproken maar alle zintuigen. Ik probeer zo veel mogelijk de situatie die moeilijk bevonden wordt in het hier en nu op te roepen zodat we heel helder houden waar we aan werken. Ik ben lange tijd toneelspeler geweest. Ik verplaats me makkelijk in mensen en kan om die reden ook een rollenspel aanbieden die voor jou van belang is. Je kunt op die manier met mij je nieuwe gedrag oefenen in een veilige setting; om vervolgens met meer vertrouwen de lastige situatie in je eigen leven aan te gaan.

Ik ga er van uit dat dat wat je wilt doen in je leven dat jij dat diep van binnen weet. Ik zal je om die reden nooit iets opleggen. Ik kan je tools aanreiken om de weg vrij te maken voor wat je echt wilt. Wat houd je tegen?

Het doel van coachen is om de ander weer in beweging te krijgen. En daar heb ik mij in geschoold.

Heb je een vraag en heb je zin om samen met mij de uitdaging aan te gaan; neem dan contact met me op voor een afspraak of voor meer informatie.

Getuigenissen:

‘Ik zat in het traject Model United Nations via de universiteit. Ik had moeite; zeg maar gerust spreek angst, wanneer ik me in het debat moest mengen. Samen met mijn moeder zijn we op zoek gegaan naar een combinatie van professionele hulp en iemand die iets wist van theater. Wat het hele United Nations in  mijn ogen ook een beetje is. We kwamen bij Lard. Na wat gehuil en de eerste acceptatie van mijn faalangst; voelde ik me na elke sessie geïnspireerd en kreeg ik steeds meer vertrouwen in mijn eigen optreden.  Door een combinatie van kwartjes die langzaam vielen en het daadwerkelijke  oefenen had ik de juiste focus en het gereedschap, zoals Lard dat zo mooi zegt. Met als resultaat een ‘award’ voor beste spreker van het congres in Amerika!’

Sophie