Pranic Healing

De praktijk is geopend.

Zoek je  een coach die samen met jou jouw dromen gaat verwezenlijken of zoek je mij als Pranic Healer? Of wil je het allebei? In sommige gevallen werkt de combinatie super goed!

Wat is dat dan Pranic Healing? Pranic Healing zou je simpelweg kunnen zien als acupunctuur zonder naalden.

Pranic Healing is een behandel methode die gebruik maakt van levens energie( Prana ,Ki ,Chi). Ik heb mij nu meer dan vijf jaar verdiept in Pranic Healing .Ik ben met de hakken in het zand gaan kijken wat het was en wat het zou kunnen doen. Maar inmiddels wil ik mijn enthousiasme graag delen. Ik heb zo veel bijzondere resultaten en er is zo veel mogelijk.

Ik ben begonnen met het gezin te helpen met uiteenlopende klachten als brandwonden, obstipatie, stress, eczeem, wonden, hoofdpijn, slapeloosheid, koorts en vermoeidheid. Daarnaast heb ik steeds meer cliënten met hele uiteenlopende klachten. Heb je bijvoorbeeld  klachten waarbij je niet zo goed weet waar je naar toe moet? Probeer het!

Rugklachten, hoge bloeddruk, migraine, algehele vermoeidheid, koorts, allergie, slapeloosheid, dyslexie, astma, oog/oorpijn, tinitus, artrose, reuma, hepatitis, ontstekingen, herstel na de bevalling, sportblessures, suikerziekte,

Denk ook aan psychologische klachten. Angsten, obsessies, paniek, verdriet, depressie, trauma, burn-out herstel en stress.Ik kan het met Pranic Healing behandelen.

Het is een super goeie aanvulling op de reguliere geneeskunde die te weinig bekend is bij het grote publiek. Het kan goed samen met je voorgeschreven medicijnen. Herstel kan aanzienlijk versneld worden en is soms ronduit wonderbaarlijk.

Grondlegger van Pranic Healing is Master Choa Kok Sui. Hij heeft meer dan 30 jaar systematisch onderzoek gedaan naar energie en hoe deze het best en effectiefst mogelijk in te zetten is voor het helen van het lichaam.

Pranic Healing wordt oa. in Amerika , de Filippijnen en India succesvol beoefend in ziekenhuizen.

Getuigenissen

Romanee Rodriquez: ‘Het is prettig om te weten dat het lichaam verschillende manieren heeft om zich te herstellen. Na meerdere kuren van de huisarts was het duidelijk dat onze dochter een chronisch ‘poep’ probleem had, dat niet met hulp van een huisarts opgelost kon worden. Ik zelf dacht dat het probleem tussen haar oren zat, maar ook dat lukte mij niet om weg te nemen. Lard heeft haar bekeken en de te lage energie ergens ten hoogte van haar middenrif herstelt. Het probleem is verholpen. Het is fijn om te weten dat het lichaam verschillende wegen naar herstel kent en dat er mensen zijn die je kunnen helpen verder te kijken naar wat een lichaam allemaal in zich heeft en toe in staat is.’

Maak kennis met Pranic Healing. (proefbehandeling 50% van de prijs)   Neem contact met mij op voor een afspraak.

Als u meer wilt weten bel  gerust (0625550621) of gebruik het contactformulier en ik kom snel bij u terug.

In samenwerking met Eef Bons organiseer ik ook workshops op het gebied van Pranic Healing. Kijk op www.soulibri.nl

Als u het fijn vind om zelf wat meer te weten te komen gaan naar Pranic Healing site Nederland en België

Getuigenissen

The last couple of months I would wake up with chest pain and felt like I couldn’t breathe fully, so I came to the decision to go see Lard- which turned out to be great.I sat and closed my eyes while he figured out where my problem lies- heart chakra was blocked. I was flabbergasted by the preciseness of his ability to point at the problem. He then told me there is a ‘wall’ that keeps him from clearing up my chakra and pointed me to what could be the cause.  I. WAS. AMAZED! :’ you are holding a grudge on someone, try to think about it now’ he said.  It took me a couple of minutes to realize who am I holding a grudge against..Once focusing on that- he managed to help me. I cried both because there was no more chest pain and because I felt free. Next morning I felt like I had a new set of lungs, I can finally breathe normally. Thank you, Lard, so much! Keep doing what you are doing and grow in it ❤ Ella

‘Ik begon met Lard een traject voor mijn astma. Ik had het ineens weer benauwd zoals ik wel van vroeger kende. Ik was naar Lard doorverwezen door een vriendin. Na drie sessies werd ik al niet meer zo rochelend wakker. Maar door de combinatie van heling en de gesprekken die ik met hem had, heb ik weer een hele goeie wending in mijn leven gemaakt. Door het grote inlevingsvermogen van Lard had ik echt het idee dat hij me begreep. Ik was precies op het juiste adres. Bedankt! nogmaals.’ Willem