QuestTrek; persoonlijke leiderschaps trajecten in de natuur.

HSmyWy6olF_udNR3YBpROrv0uwNZ-PAtvHQQ87rqaIXj70F4KtOF9E9HRF7l1K3dqXbhmI6iaKXzfRgci_4yJGK6157bj3t_KoYF02H5oh8m0GqCfMB520Wyv9oY4mIytdOZBH-udJRznFa1z7c_epXs2NKx-fFCov09KkW4SfwrVW_rKrT83JBXt2QuestTrek onderwijs klein

Deze organisatie biedt leiderschaps trajecten aan voor bedrijven en particulieren, teams en jongeren.

Succes is weten wie je bent. Je maakt keuzes op basis van je eigen drijfveren. Je kent én benut je talenten.

Dat is persoonlijk leiderschap. Wij geloven dat iedereen dat kan leren. Móet leren – als je vooruit wilt. Daarom hebben we de QuestTrek ontwikkeld. Een korte cursus persoonlijk leiderschap met duurzame impact.

Sinds 2016 ben ik als coach verbonden aan deze organisatie en ga ik mee op de Questtreks. Een bijzonder en duurzame investering in jezelf.

Bekijk alle mogelijkheden, tarieven en andere informatie op deze siteMyQuest

 

LIFE CHANGING

 
Ons werk voor scholieren en studenten in het Nederlands onderwijs verandert levens. We geloven dat jonge mensen meer begeleiding verdienen op het gebied van talentontwikkeling en loopbaanbegeleiding. Ten diepste gaat dit over weten wie je bent, wat je pad is en leven vanuit je hart en zelfvertrouwen. MyQuest biedt een aantal producten om jongeren op dit pad te helpen.

In het nieuwe leren staat ruimte voor persoonlijke ontwikkeling centraal. Wij doen dat in de natuur. MyQuest helpt samen met onderwijsprofessionals om jongeren in het onderwijs te laten worden wie ze zijn. Dat motiveert hen voor hun eigen studie en legt de basis voor een gelukkig en succesvol leven.

We maken daarbij gebruik van bewezen methodieken uit de positieve psychologie zoals Co-Active® coaching, motiverende gespreksvoering, het Gallup Talentenonderzoek en Theory U. De systematische opbouw versterkt authentiek leiderschap en maakt van de programma’s vaak een life changing experience. Bekijk ook de flyer voor persoonlijke ontwikkeling workshops.