Depressie

De rede dat ik deze blog schrijf over depressie is omdat ik om me heen zie dat mensen worstelen met verscheidene vormen van somberte. Als je dit leest en het is een beetje of heel erg aan de hand, dan zeg ik’ Ga op onderzoek uit’!

Depressie is een disbalans in je syssteem of in je leven. Op heel veel vlakken kan de oorzaak liggen. Denk aan het niet genoeg binnen krijgen van bepaalde stoffen. Bijvoorbeeld goeie vetten of magnesium. Denk aan vastlopen op het werk. Terugkerende ruzies. Vastzittende emoties. Te weinig zuurstof, buitenlucht. Te weinig sociale contacten. Slecht functionerende lever of andere organen. Inmiddels overbodige aannames in je hoofd. Bijvoorbeeld dat je denkt dat de oplossing in je hoofd zit. Ik kan je verzekeren daar zit die niet. Misschien ben je nog steeds niet echt aan het doen wat je echt wilt. En geef je bewust of onbewust daar anderen de schuld van. Misschien mis je iets in je leven wat je als waardevol ervaart.
Er zijn zo veel factoren en dus ook altijd mogelijkheden. Daarom ‘ga op zoek!’.

Piekeren is de verkeerde kant op fantaseren.

Mogelijk heden:

Zoek een coach. Licht therapie in je oor. Electroshok behandelingen; heeft een negatieve reputatie maar inmiddels geheel ten onrechten. Lees als steun ‘Uw brein als medicijn’ van DR. David Servan-Schreiber. Elke dag meer dan twintig minuten sporten. Ga naar buiten, natuur wandelingen kalmeren de geest. Doe mee aan cursussen  die je op de grond zetten, bijvoorbeeld vechtsport trainingen of Yoga. Mediteer. Bij veel emotinele blokkades kan je je verdiepen in bijvoorbeeld EFT of NLP. Bezoek een Pranic Healer.   Gewoon de dokter en pillen kan ook maar er zijn mogelijkheden. Nog veel meer dan dit bescheiden rijtje.

Geef commentaar op dit nieuws

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.