De praktijk is geopend

De praktijk is geopend.

hand hoofdZoek je  een coach die samen met jou jouw dromen gaat verwezenlijken of zoek je mij als Pranic Healer? Of wil je het allebei? In sommige gevallen werkt de combinatie super goed!

Wat is dat dan Pranic Healing? Pranic Healing zou je simpelweg kunnen zien als acupunctuur zonder naalden.

Pranic Healing is een behandel methode die gebruik maakt van levens energie( Prana ,Ki ,Chi). Ik,  Lard Adrian, heb mij nu meer dan vijf jaar verdiept in Pranic Healing .Ik ben met de hakken in het zand gaan kijken wat het was en wat het zou kunnen doen. Maar inmiddels wil ik mijn enthousiasme graag delen. Ik heb zo veel bijzondere resultaten en er is zo veel mogelijk.

Ik ben begonnen met het gezin te helpen met uiteenlopende klachten als brandwonden, obstipatie, stress, eczeem, wonden, hoofdpijn, slapeloosheid, koorts en vermoeidheid. Daarnaast heb ik steeds meer cliënten met hele uiteenlopende klachten. Heb je bijvoorbeeld  klachten waarbij je niet zo goed weet waar je naar toe moet? Probeer het!

Rugklachten, migraine, algehele vermoeidheid, koorts, hoge bloeddruk, allergie, obsessies, angsten, paniek, verdriet, slapeloosheid, dyslexie, astma, oog/oorpijn, tinitus, artrose, reuma, hepatitis, ontstekingen, herstel na de bevalling, rode hond, sportblessures, suikerziekte,  depressie, trauma, burn-out herstel en stress.             Ik kan het met Pranic Healing behandelen.

Het is een super goeie aanvulling op de reguliere geneeskunde die te weinig bekend is bij het grote publiek. Het kan goed samen met je voorgeschreven medicijnen. Herstel kan aanzienlijk versneld worden en is soms ronduit wonderbaarlijk.

Grondlegger van Pranic Healing is Master Choa Kok Sui. Hij heeft meer dan 30 jaar systematisch onderzoek gedaan naar energie en hoe deze het best en effectiefst mogelijk in te zetten is voor het helen van het lichaam.

Pranic Healing wordt oa. in Amerika , de Filippijnen en India succesvol beoefend in ziekenhuizen.

Maak kennis met Pranic Healing. Bel me! (proefbehandeling 50% van de prijs)       Maak kennis met mij als levenscoach. Bel me! (Gratis kennismakingsgesprek)       Bekijk mijn website www.lardadrian.nl

In samenwerking met Eef Bons organiseer ik ook workshops op het gebied van Pranic Healing. Kijk op www.soulibri.nl

Geef commentaar op dit nieuws

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.